Steenbokken pakken eindelijk weer drie punten

In een intense strijd tussen Schaerweijde en Klein Zwitserland in de Tulp Hoofdklasse Heren, was de spanning voelbaar. Het begon al vroeg in de wedstrijd met een groene kaart voor Douwe Steens van Klein Zwitserland. Maar in plaats van ontmoedigd te raken, liet Steens zijn kracht zien door slechts drie minuten later het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren. Een knappe prestatie die het vuur bij de thuisploeg aanwakkerde.

Maar Schaerweijde liet zich niet zomaar uit het veld slaan. Met een doelpunt van Jelle Westendorp in de 21e minuut trokken de gasten de stand gelijk en lagen de kansen weer open. Beide teams bleven vechten voor elke bal.

Lange tijd bleven de punten gedeeld 1-1 en was nog niet te voorspellen hoe dit zou eindigen. Koene Schaper wist op miraculeuze wijze een strafbal uit zijn doel te weren. Na een snoeihard schot door Camil Papa, bracht Kevin Mercurio voor de Steenbokken de reddende bal over de lijn. Ondanks een late poging van Schaerweijde en een veelvoud aan strafcorners, die in de laatste minuten werden gegeven, eindigde dit avontuur met een 2-1 nederlaag voor hen. Dit betekend dat Schaerweijde nu onderaan de ranglijst staat in de Tulp Hoofdklasse Heren, gelijk met Laren maar met een slechter doelsaldo. Klein Zwitserland daarentegen pakte eindelijk weer de overwinning na drie opeenvolgende nederlagen.

Waarschuwing: het kopiëren en gebruiken van foto’s met watermerk is verboden.
Illegaal gebruik kan resulteren in boetes wegens auteursrechtenschending.