Fotograaf: Frank van der Leer

Fotograaf: Frank van der Leer

Wat is HockeyShoot?

Wil je een echt professionele fotoshoot van jouw hockeyteam? Die scoor je bij HockeyShoot. Prachtige teamfoto, actie-foto’s van de wedstrijd en sfeerbeelden voor en na de wedstrijd.

Voor wie is er een HockeyShoot?

Van ieder hockeyteam kan een professionele fotoshoot gemaakt worden door HockeyShoot. Of het nu gaat om de F-jes, de C3, H1 of een veteranenteam, HockeyShoot legt alles prachtig vast voor nu en later.

Wat zijn de kosten?

Er zijn 4 mogelijkheden voor een HockeyShoot:

Compleet:

Ik maak foto’s voor, na en tijdens de wedstrijd inclusief een teamfoto. Je krijg alle prachtige foto’s als hoogwaardig digitaal bestand waarmee kan doen wat je wilt (met uitzondering van commerciële publicatie). Deze HockeyShoot kost in Den Haag en Wassenaar: € 200,- (vier ouders à 50,-) Voor andere hockeyvelden binnen het stadsgewest Haaglanden is dit € 230,- (overige steden in overleg).

Basis:

Het is ook mogelijk om dezelfde foto’s te maken zoals hierboven omschreven en dat ik deze via Oypo publiceer (eventueel achter een wachtwoord) dan kan iedereen via dat systeem de gemaakte foto’s bestellen in de vorm die ze zelf willen. Zie: http://www.hockeyshoot.nl/hockey-fotos-van-hockeyshoot-bestellen/ Als ik op deze wijze kom fotograferen kost dat eenmalig slechts 50,- in Den Haag en Wassenaar.

Teamfoto:

Je kan ook kiezen voor alleen een professionele teamfoto. Voor € 30,- krijg je een prachtige foto als digitaal bestand waar je vrij mee kan doen wat je wilt, met uitzondering van commerciële publicatie. Een mooie start van het seizoen. Klik hier om je aan te melden.

Cadeaubon

Een HockeyShoot cadeaubon is uniek en leuk om te krijgen! Dit kan volgens de bovenstaande mogelijkheden. Bestel vandaag nog een HockeyShoot cadeaubon of maak direct een afspraak voor je eigen HockeyShoot.

HockeyShoot_BON_plaatje_1015

Voor een origineel cadeau geef je een fotoshoot! 
Hockey_shoot_voorbeeld
 contact