Grote actie voor Matchis door HDM H1

Op 28 april organiseerde Heren 1 van hockeyclub HDM voor de 3e keer een wervingsactie voor Stichting Matchis. Deze zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende stamceldonor krijgen. Met steun van partners zoals Marketiek, Sportsnap.nl en Knijnenburg Producties, en de inzet van Pieter Smits, was het een succesvolle Matchis Day! Naast bewustwording, het werven van donoren wist de club ook nog een cheque van 10.000 euro te overhandigen ter ondersteuning van dit belangrijke en levensreddende werk.

Janine van Iterson van Stichting Matchis is dankbaar voor de nieuwe donoren die zich hebben aangemeld. Geïnspireerd door een oud-teamgenoot, blijft heren 1 van HDM zich inzetten voor stamceldonatie en de stichting Matchis. Speciale dank gaat uit naar JO14-1 voor hun hulp bij de wervingsactie tijdens de Haagse derby tussen HDM en HGC op deze dag.

Alle informatie over aanmelding als donor of als donateur vindt je hier: matchis.nl

#samensterk #stamceldonoren #wervingsactie #goededoel #denhaag #hoopopleven #sponsoring #maatschappelijk #succes #topsport