https://www.hc-cartouche.nl/HC hdm

Regio kraker eindigt opnieuw in gelijkspel

Deze zondag beleven we dé regio kraker in Promotieklasse. De mannen van Cartouche en hdm H1 knokken om een plaats in de play-offs Hurley is absoluut de koploper en daaronder worden de kaarten geschud door hdm, Cartouche en Schaerweijde. De nummers 2 en 3 spelen play-offs en kunnen zo de stap maken naar de Hoofdklasse. Bij de wedstrijd voor de winterstop in Den Haag werden de punten na de 1-1 gedeeld.

Ook deze ontmoeting blijkt een heftige strijd te worden. Hoog tempo en geen pardon. Een aantal keren de verzorging op het veld, het hoort er nu eenmaal bij. Opmerkelijk was het aantal strafcorners deze wedstrijd maar vooral ook het beperkt aantal punten die daarbij gemaakt werden.

Strafcorner-regen

De thuisploeg opende de score doordat Timmo Kranstauber de keeper van hdm met een strafcorner wist te passeren. Hdm kreeg na een strafcorner een strafbal waarbij Sander Groenheijde zich niet gek liet maken door keeper Christopher Combe en de bal prachtig in zijn doel plaatste.

Deze stand zou tot het einde blijven, maar de thuisploeg kreeg in de slotfase strafcorner na strafcorner. Steeds werd de bal opgevangen door een knie of been van het team uit Den Haag. Van de vijf pogingen ging er geen enkele bal voorbij keeper Joey Fontaine. Zo was de wedstrijd gespeeld, maar de strijd om een play-off plek nog in volle gang.