HC Klein Zwitserlandhttps://www.hcrotterdam.comKZ krijgt klappen van Rotterdam

Na het gelijk spel tegen regio genoot HGC vorig weekend wist Rotterdam vandaag hun eer te herstellen ten koste van KZ. Daarvoor was Jeroen Herzberger voor een belangrijk deel verantwoordelijk. Van de tien strafcorners die de Steenbokken opliepen wist de nummer 11 uit Rotterdam er 4 om te zetten tot punt voor de gasten.

Twee tegentreffers

Het team van coach Carlos Castano Dibello was zeker niet de mindere tijdens deze wedstrijd. Kansen waren er zeker en er werd goed hockey geleverd. Wouter Pastoor wist twee tegentreffers voor het Haagse team te maken, waarbij de eerste ook uit een strafcorner kwam. Simon Egerton was vlak voor het einde nog een keer trefzeker voor de Rotterdammers waardoor er een eindstand op het bord kwam van 2-5.