https://www.hc-cartouche.nl/HC hdm

Mannen hdm drukken niet door

De heren van hdm zijn lekker bezig. Ondertussen staan ze op plek 4 in de Promotie competitie. Maar dat is niet de enige reden waarom ze vandaag extra gas geven. Regio genoot Cartouche komt op bezoek en dan doe je er toch graag een schepje erbovenop.

Het was een prachtige dag en er was gezellig veel publiek aanwezig. De wedstrijd begon behoorlijk in evenwicht, de teams waren erg aan elkaar gewaagd. In de cirkels van beide teams werden over en weer kansen gecreëerd. Het was Javier Osses die voor hdm het openingsdoelpunt op zijn naam zette. Vanuit een lastige hoek wist hij de bal boven in het doel van goalie Christophe Combe van Cartouche te plaatsen.

Tweede helft meer actie

Hoewel de thuisploeg op voorsprong de rust in ging, bleven ze actief en creatief spelen, Cartouche speelde heel solide en bouwde steeds weer aan een mooie aanval. Maar dit eindigde dan toch weer in een hoop gedoe voor het doel, maar niet tot de tegengoal. De bal voor het tweede punt, wederom door Javier vloog al voorbij de keeper van Cartouche, maar Jasper Siebert wist hem net voor de lijn weg te tikken. Het was uiteindelijk Yorick van der Vis die de gelijkmaker kon maken voor de groenen omdat hij alleen de keeper van hdm nog hoefde te passeren.

Kansen bleven komen maar uiteindelijk was het spel zoals de uitslag. Beide teams ieder op hun eigen manier in evenwicht. 1-1.