https://www.hcrotterdam.comHGC hockey wassenaarHGC brengt Rotterdam in de problemen

Na het nieuws dat het financieel niet denderend gaat met HC Rotterdam geldt dit ook voor de sportieve resultaten. Heren 1 kwamen zondagmiddag door toedoen van HGC opnieuw in de problemen en eindigden met een gelijk spel.

Stafcorners

De eerste speelhelft kende van beide teams niet echt vuur. Het was wat ongemakkelijk om naar te kijken en de resultaten waren daar ook naar. Twee strafcorners moesten voor de punten zorgen. Rotterdam benutte die door aanvoerder Jeroen Hertzberger en voor HGC kon Nicholas Budgeon een stafcorner op de puntenlijst bijschrijven.

Weer op achterstand

Ook daarna kwam de ploeg van Paul van Ass weer op achterstand door een treffer van Tjep Hoedemakers voor Rotterdam. Pas vijf minuten voor het eindsignaal wist Max Plennevaux met volle overgave de bal langs keeper Derk Meijer te krijgen. Het publiek dacht nog even aan een stunt maar het zat er niet meer in. Wat zeg je dan met zo’n uitslag? Goed gespeeld, maar niet gewonnen.