HC Klein ZwitserlandHC hdm

Lets Stick TogetherHdm en KZ treffen elkaar toch niet

Als aperitief voor de wedstrijd in de Goldcup tussen Klein Zwitserland en hdm leek het zo leuk om een selectie van oud spelers van beide H1 teams tegenover elkaar te zetten op het gezamenlijke LST-veld.

Het was qua eten en drinken prima georganiseerd, alleen was het KZ niet gelukt om op korte termijn een team samen te stellen. Maar niet getreurd, er waren zoveel leden van hdm aanwezig, dat een interne pot een prima alternatief was.

Verschillende tijden

Na voldoende warm te zijn gedronken kwamen de mannen in outfits van verschillende tijden het veld op. Het was binnen in het clubhuis van het HPTTC al een prachtig treffen geweest. Ook het weerzien op het veld was erg mooi. Zeker voor herhaling vatbaar om bij zo’n mooie derby ook de oud spelers op het veld te krijgen. Volgende keer met tegenstander . . .

Het LST clubhuis en veld zijn ook voor andere activiteiten te huur.