HC Klein ZwitserlandHC hdm

KZ slaat eerste slag in Play-offs

Een derby niet om het spel, maar om de knikkers. Is hdm in staat om opnieuw in de hoofdklasse te komen ten koste van de buren KZ? Vandaag de eerste slag om die punten. Zaterdag 1 juni de volgende clash en bij gelijke uitslag van de twee wedstrijden wordt er zondag 2 juni geknokt voor wie er volgend jaar in de hoofdklasse speelt.

Aftastten

Het eerste kwart van de wedstrijd was het van beide teams een beetje aftasten. Terwijl het publiek voor een titanenstrijd kwam, had het meer een idee van een vriendschappelijke wedstrijd. Vol erop zou je denken, maar nee het vuur bleef uit. Het was uit één van de momenten dat KZ wat meer indruk maakte dat notabene Koen Bijen (oud-hdm-er) van uit een lastige hoek de openingstreffer maakte. Na een half uur spelen maakte Kieran Dartee de gelijkmaker door het benutten van een strafcorner.

Trefzeker

De uitploeg was met andere instructies het veld op gestuurd en dat bleek waardevol. Opnieuw was het Koen Bijen die trefzeker was. De wedstrijd bleef daarna stroef verlopen en de stand van 1-2 ging niet meer van het bord af.