Hockeyclub TilburgHC Klein Zwitserland

KZ redt het net op eigen veld

Vandaag gaan we zien of de teambuilding in Sevilla van de Klein Zwitserland dames extra spirit heeft gegeven in de eerste partij na de winterstop tegen Tilburg. 

KZ op positie 5 en Tilburg op 7 in deze Promotieklasse Dames. Met nog 11 wedstrijden voor de boeg is de achterstand op koploper Victoria slechts 4 punten dus liggen er voor het team van Coach Marijn Petermeijer grote kansen, maar die moeten nog wel waargemaakt worden.

Klein Zwitserland begon zeer gedreven dit competitieduel na de winterstop. Maar op eigen veld aan de Klatteweg kregen de Steenbokken toch eerst een prachtige treffer van Pleun de Vries van HC Tilburg tegen na twintig minuten speeltijd. Bella Goudkamp wist voor de thuisploeg al vrij snel de gelijkmaker te scoren.

Zo gaat de strijd over en weer, eerst 1-2 door Jeske van Bavel van de Brabanders. Fleur Honing passeert keeper Lotte Kleijnen met een strafcorner. Opnieuw scoort Bella Goudkamp voor Klein Zwitserland. Met nog zeven minuten op de klok weet de thuisploeg deze stand vast te houden en blijven de 3 punten in Den Haag.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER