https://www.schaerweijde.nl/HC hdm

Hdm zet Schaerweijde in de kou

Een warm onthaal voor de ploeg uit Zeist kan je het niet noemen. Het was koud en regenachtig en de mannen van hdm stuurden het team wat een directe concurrent is in de competitie met lege kouwe handen naar huis.

Hdm gedreven

Het was Schaerweijde die meteen toon zette op het Haagse gras. Maar ook dit keer was het hdm-keeper Joey Fontaine die de kansen van de uitploeg steeds wist te keren. Het team van coach Erik van Driel kwam eigenlijk na een kwartier pas lekker op gang, de druk werd hoger en je zag de kansen keren. Met een mooie treffer wist Chris Taberima de score te openen voor het blauw-witte team. Het andere doelpunt viel ook nog net in de eerste helft toen aanvoerder Kieran Dartée een strafcorner snoeihard langs keeper Corentin Saunier schoot.

Pappen en nat houden

De opdracht voor hdm was in de tweede helft duidelijk iets gewijzigd. Met een 2-0 voorsprong kan je extra risico’s nemen maar je kan ook al hockeyend proberen de stand te bevriezen en toch aanvallend te spelen. Dat het team uit Zeist daar geen antwoord op had bleek uit de eindstand. Ook een aantal strafcorners van het rood-zwarte team leverde geen punten op.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER