Ring PassHC hdmWisselvallig hdm MA1 wint van Ring Pass

Super start in Rotterdam

Bij aanvang zaten de hdm dames er meteen bovenop. Na 4 minuten volgde al de eerste treffer voor de Haagse dames. Maar het team uit Delft gaf meteen antwoord met een tegentreffer. Vanaf dat moment was het hdm die zich liet gelden in het Rotterdamse Topsportcentrum. Om de 4 minuten werd het doel gevonden en met rust keek Ring Pass tegen een 6-1 achterstand aan.

Alles laten glippen?

Waar de dames uit Delft in de rust de batterij super snel op wisten te laden,  liet hdm na deze 5 minuten alles uit handen glippen. Ring Pass liet zich blijkbaar niet zomaar naar huis sturen. Met nog maar 4 minuten op de klok waren de dames terug gekomen tot 6-5. De vele kansen van hdm wilde er maar niet in en bij Ring Pass leek alles kinderlijk eenvoudig te lukken.

Onnodige spanning

Zo werd het toch nog onnodig spannend aan het einde van deze strijd. Hdm leek geen antwoord te kunnen vinden op het doortastend optreden van de Delftse dames. Gelukkig wist het team van coach Roderick Juffermans zich weer op tijd te herpakken en met twee treffers werd de wedstrijd afgefloten bij een stand van 8-5.

De tweede wedstrijd tegen Cartouche MA1 eindigde minder goed met een 4 – 6 nederlaag. Toch voeren de dames van hdm de zaalcompetitie aan met 15 punten uit 6 wedstrijden.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER