https://hcbloemendaal.nlHC hdm

Mooie winst voor dames hdm

Dames 1 van hockey vereniging hdm hebben vanavond op eigen veld drie punten gepakt door van Bloemendaal te winnen met 3-0. Met maar 1 punt uit de laatste vier wedstrijden had het team deze opsteker zeker even nodig.

Dominant

Vandaag wist het Haagse team deze wedstrijd van begin tot eind te domineren. In het begin zette Bloemendaal de wedstrijd behoorlijk op slot en kwam de aanval vooral van de dames in het blauw wit. Nina van de Marel wist de defensie te passeren en zette de thuisploeg vlak voor rust op 1-0.

Met mooi spel en goed opzetten van de aanvallen kon een nieuwe treffer niet uitblijven. Aanvoerde Pien van Nes weet te scoren uit een stafcorner in de 52e minuut. Nog geen 5 minuten later weet Pien Dicke,  die afgelopen week werd geselecteerd voor de Oranje trainingsgroep, de stand naar 3-0 te brengen.

Zondag tegen koploper

Deze voorsprong is tot het eindsignaal niet in gevaar gekomen. Ook voor coach Sonja Thomann geeft dit weer een stuk vertrouwen. Dat heeft het team zeker nodig want zondag spelen de dames uit tegen de koploper van de competitie SCHC in Bilthoven.

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER