Hurley hockeyclub AmstelveenHC hdm

Dames hdm winnen, maar niet overtuigend

In dit dubbele speelweekend verloren de dames van hdm op vrijdagavond van Oranje-Rood door een ’treffer’ door Yibbi Jansen in de 68e minuut. Op de beelden was duidelijk te zien dat de bal met een scheenbeen werd ingeschoten. Extra zuur dus voor hdm omdat de kansen op een play-off plaats hierdoor wel heel ver weg zijn.

Prachtige actie

Vandaag was de tegenstander Hurley, teams die dicht bij elkaar staan op de ranglijst. Hdm begon goed. Door een prachtige actie van Pien van der Heide kwam de bal langs keeper Wendela van Dedem van Hurley. Julia Verschoor was ook goed voor een treffer voor de dames van hdm. Daardoor was de ruststand 2-0.

Furieus

De tweede helft was qua spel niet al te best voor het thuisteam. Ze kwamen niet aan spelen toe en alle actie vond plaats achter de Haagse 23 meter lijn. Coach Sonja Thomann was na het derde kwart furieus op haar meiden. Ondanks dit niveau, wat we niet gewend zijn van de Haagse leeuwinnen, wist Hurley hier geen enkel voordeel uit te halen. Het was Margot Zuidhof die uit een strafcorner toch nog een punt wist binnen te slepen, maar verder kwam het team van Jorge Nolte niet. Eindstand 2-1

Arbiters: Thomas Duijnstee & Harry Kleuver

KLIK HIER OM FOTO'S TE BESTELLEN

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER