Hdm hard onderuit tegen Bloemendaal

Het team van hdm heeft tot nu toe iedereen verrast in dit tweede deel van de Hoofdklasse competitie. Twee weken geleden tegen SCHC sleepte ze hun eerste overwinning binnen en vorige week tegen Pinoké werd na een zware stijd opnieuw gewonnen.

Hogeschool hockey

Dat de tegenstander Bloemendaal van een heel ander caliber is, bleek vandaag in de thuiswedstrijd op Sportpark Groenendaal. Al na vijftien minuten hadden de mannen van Bloemendaal drie maal de keeper van hdm weten te passeren. Geen schande voor de keeper, het spel van de oranje-witte spelers was zo hoogwaardig dat het zelfs voor het thuispubliek mooi was om naar te kijken. Wel met enig afgrijzen met wat nog zou komen.

Dubbele cijfers

Om het verhaal kort te houden, er werden totaal maar liefst 10 doelpunten gemaakt in deze wedstrijd, 9 door Bloemendaal en allen Kieran Dartee wist uit een strafcorner nog het ere punt neer te zetten op het bord. Vandaag was het dus duidelijk geen wedstrijd tussen teams op gelijk niveau. Dit hebben we voor de winterstop al eerder gezien bij hdm. Verrassend is het grote niveau verschil tussen overgangsklasse en de hoofdklasse bij hockey. Werk aan de winkel voor coach Ronald Hugers om een plekje in de hoofdklasse te behouden voor Den Haag.

 

KLIK HIER OM FOTO'S TE BESTELLEN

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER