hdm hockey club den haagHdm meisjes D3 overheersen in Katwijk

Vandaag stonden er 3 teams in​ de Katwijkse Sportzaal Rijnsoever. Zoals gebruikelijk speelt ieder team tegen de andere clubs zodat er twee wedstrijden per team worden gespeeld. De eerste wedstrijd tussen Catwijck MD1 en Alecto MD2 werd met winst afgesloten voor de thuisploeg: 5-2. Een mooie overwinning.

Hdm aan de leiding

Maar vandaag bleek het vooral het blauw witte team te zijn wat goed in vorm was. Het begon allemaal een beetje twijfelachtig. Alecto MD2 was natuurlijk al opgewarmd door de meisjes uit Katwijk. Hdm had daartegen zeker een kwartier nodig om een beetje ingespeeld te raken. Maar daarna gingen ze los en werden de meisjes uit Leiderdorp met een 5 punten tegen 1 verslagen.

Catwyck heeft gevochten

Aansluitend zou de thuisploeg het opnemen tegen het Haagse team. In deze drieluik was hdm duidelijk in vorm. Ook hier kwam de stand op 1-5, maar de Katwijkers gaven vol gas en probeerde goed terug te komen. Maar uiteindelijk was het toch hdm die de partij met overwicht wist te winnen. Uitslag werd 3-5.

 

Catwijck MD1 Alecto MD2 5-2
Alecto MD2 hdm MD3 1-5
Catwijck MD1 hdm MD3 3-5

 

KLIK HIER OM FOTO'S TE BESTELLEN

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER