HC hdmhbs_crayenhout

Ruime overwinning van hdm MD3 op Crayenhout

Vandaag spelen de meisjes van hdm MD3 tegen het team van HBS Crayenhout. Vanaf het begin zijn het niet alleen de dreigende luchten boven het veld van de kraaien, maar ook meisjes van het blauw-witte team zijn heel dreigend aanwezig.

Twee punten voorsprong

In een eerder treffen tegen de meisjes in het zwart had hdm heel veel moeite en wist toen niet te winnen. Maar vandaag waait er een andere wind. Alle actie vindt plaats in de cirkel van de thuisploeg, maar echt scoren wilde in het begin nog niet zo lukken. Aan het eind van de eerste helft, terwijl de regen weer met bakken uit de lucht valt, heeft hdm ondertussen wel twee punten voorsprong op de thuisploeg! Crayenhout wist door het prima optreden van hun keepster de schade beperkt gehouden.

Helemaal los

Na de rust lijken de blauw-witte meisjes elkaar nog beter te kunnen vinden. Ze gaan helemaal los met breed opgezette aanvallen en mooie overspeel ballen in en om de cirkel, het positiespel lijkt te zijn geland. De hdm meisjes houden de kraaien goed onder druk, maar er is ook dreiging voor het doel van hdm. Daar weet de keeper van de uitploeg wel raad mee: na een professionele sliding weet de keepster deze bal met haar stick keurig uit het doel te houden.

De einduitslag wordt nul tegen zeven. Een klinkende overwinning maar vooral een enorme verbetering in het samenspel van de hdm MD3 meisjes.