Geen punten voor JA1 van hdm

De Haagse jongens van hdm hadden vandaag geen antwoord op het fanatieke en goed spelende Victoria.

De blauw-witte mannen hadden het vanaf het eerste fluitsignaal echt zwaar tegen Victoria. Als heel snel werd door Victoria een eerste punt gezet. Daarna zat HDM voornamelijk in de verdediging. Iedere millimeter werd ingevuld door Victoria. Dat leverde uiteindelijk vlak voor het einde van de eerste helft een tweede punt op voor het team uit Rotterdam.

Na het eerste doelpunt van hdm werd hun spel plotseling beter, meer controle, beter samenspel en daardoor ook meer kansen. Het team was echter niet opgewassen tegen dit ervaren team in het geel-zwart. Het goede werk van de keeper voorkwam dat het doelsaldo van Victoria nog hoger zou uitkomen.

De eerdere wedstrijd op deze dag in het Topsportcentrum: Rotterdam JA1 – hdm JA1 werd verloren met 5-3.