Kampong HockeyHC Klein Zwitserland

Klein Zwitserland – Kampong

Op een dag waarop de vorst al invloed begon te hebben op het al of niet doorgaan van wedstrijden was het veld in de kuil van Klein Zwitserland prima bespeelbaar.

Lekker zondags potje hockey

Dat was te merken ook, heb publiek werd verwarmd met een lekker zondags potje hockey. Voor Kampong een wedstrijd die wel de aansluiting moest geven op de bovenste teams in het classement. Maar een aantal belangrijke spelers stonden geblesseerd aan de kant. Aan het einde van het eerste kwart zette Blake Wortherspoon de Steenbokken op voorsprong. Boet Phijffer weet Kampong echter in de tweede kwart weer op gelijke hoogte te brengen.

Tweede helft

Na de rust is het Jip Janssen die twee maal een strafcorner weet te benutten. Zo lijkt de weegschaal toch richting de Utrechters te slaan. Maar Enzo Torossi brengt weer hoop bij de thuisploeg door in de 46e minuut te scoren uit een strafcorner 2-3. Maar het offensief van Kampong is niet te breken, nog twee maal trefzeker weet de uitploeg de drie punten mee naar Utrecht te nemen. Ondanks het goede spel van vandaag zet Klein Zwitserland toch de vijfde nederlaag in zes competitieduels in de boeken.

Scheidsrechters: Karen Dollé en Jorrit Maakal