HC hdmJongens van hdm schieten uit de startblokken

In de eerst competitie wedstrijd voor dit seizoen waren de jongens van hdm JA1 goed aanwezig op de groene mat. De eerste helft werd MOP direct stevig onder druk gezet. De mannen uit Brabant leken nog met 1 been in de vakantie te staan. Alle actie was rond hun cirkel en er leek in verhouding met de blauw witte mannen nog niet veel energie in te zitten.

Geheel verdiend

In de eerst helft werd de score geopend doordat Emmanuel van der Pol na een mooie cross bal van Reinout van Slooten de keeper van MOP wist te verrassen. Duco Telgenkamp wist de score geheel verdiend op 2-0 te zetten. Na de rust zagen we echter een ander team uit Vught, meer actie en daardoor ook meer kansen. Maar gelijktijdig leek het er op dat hdm al genoegen nam met twee punten voorsprong. De druk leek van de ketel en als er een actie kwam werd er niet slim afgespeeld en eindigde de aanval nog voordat die echt gevaarlijk werd.

Jammer en onnodig

Dat zo’n houding niet zonder gevaar is bleek uit het laatste kwart waarin het rood-groene team twee minuten voor tijd nog wist te scoren. Jammer en onnodig vond hdm coach Jeroen Groenheijde dat na afloop. Ze hadden de eerst helft door moeten trekken, jammer dat ze dat nog niet kunnen op dit moment. Maar goed, de eerst punten zijn binnen, maar 2-1 was niet nodig geweest.

Volgende week 7 september speelt JA1 om 14:10 uit tegen Spandersbosch JA1 in Hilversum.