MD3 niet opgewassen tegen Ypenburg MD2

De hdm meisjes zijn vandaag, zondag voor de verandering, op bezoek in Den Haag bij HC Ypenburg om daar de meisjes D2 te treffen. Hdm komt snel uit de startblokken en scoort hun eerste punt uit een strafcorner. Maar wat er daarna gebeurd is niet duidelijk, Ypenburg neemt de wedstrijd volledig over, de verdediging heeft er de handen vol aan en kan niet voorkomen dat de meisjes in het oranje-blauw een veldpunt over de doellijn heen krijgen.

Niet in het spel komen

Ypenburg heeft een prima opbouw en samenspel en laat hdm zien waar ze toe in staat zijn, er wordt nog twee maal door hen gescoord. Hdm kan echt niet in haar spel komen, pas bij de eerste echte uitbraak van de blauw-witte meisjes klinkt alweer het fluitsignaal voor rust. 3-1 dus.

Opnieuw goed van start

Er is werk aan de winkel voor de hdm-coaches in de rust. Opbouw, breed houden, combinaties zoeken en in beweging blijven. Met die opdracht lijkt het te lukken, uit twee strafcorners en één tegen doelpunt weet hdm het tot 4-3 te brengen. Er is weer hoop. Maar opnieuw lukt het de meisjes uit Ypenburg om het spel te gaan bepalen. Met twee doelpunten van Ypenburg wordt de eindstand uiteindelijk 6-3. Een behoorlijke tegenvaller voor hdm. De taart van een jarige bij Ypenburg weet de teleurstelling maar iets te verzachten.

 

KLIK HIER OM FOTO'S TE BESTELLEN

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER