Eerste thuiswedstrijd: hdm JA1

Op zaterdag werd op veld 1 van sportpark Groenendaal de eerste thuiswedstrijd in de competitie gespeeld door hdm JA1. De bezoekers kwamen uit Rotterdam. Het team van coach Ivar Knötschke wist in de eerst helft goed van start te komen, de krachten waren echter gelijk verdeeld en zo ook de stand bij rust: 1-1.

Donderpreek

Waarschijnlijk hadden de jongens uit Rotterdam een stevig gesprek gehad in de rust, bij aanvang van de tweede helft gingen ze er nog energieker tegen aan. Maar het was juist hdm die profiteerde, al na een paar minuten wordt er door de mannen in het blauw-wit gescoord. Vervolgens wordt het een soort ping-pong spel. Afwisselend bereiken de teams elkaars cirkel. Rotterdam met een prachtig schot op de paal, dan schiet hdm weer net naast. Met nog 17 minuten op de klok mist Rotterdam een strafcorner. De volgende strafcorner voor Rotterdam wordt wel verzilverd waardoor de eindstand 2-2 wordt.

Al met al een uitslag die goed laat zien dat de teams sterk aan elkaar gewaagd zijn. Volgende week speelt hdm JA1 op Sportpark ‘Van Tuyll’ tegen Zoetermeer.