Kick-off seizoen hdm 2017-2018

Op zaterdag 9 september werd in de sportzaal van hdm het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen van D1 en H1. De opening vond plaats door de voorzitter van hdm, Dorien Dielen. Casper Sterk, zette als bestuurslid tophockey de missie en ambitie van hdm topsport uiteen. Feliciteerde daarbij Fay van der Elst, Hester van der Veld en Erik van Driel met hun topprestatie bij jong oranje!

Dames en Heren 1

Door coach Sonja Thomann werd het team van Dames 1 voorgesteld. Door een haag van wel 40 enthousiaste mini’s werden de verdedigers, middenvelders en de aanvallers van Dames 1 gepresenteerd. Hierbij werd duidelijk dat passie en teamgevoel de sleutel tot succes is bij D1.

Vervolgens was het coach Ronald Hugers die ‘zijn mannen’ voor het voetlicht bracht. Net nieuw in de hoofdklasse willen ze daar graag een vaste plek krijgen. Daarvoor zijn oude bekenden en nieuwe spelers aangetrokken. Opvallend, zeker qua lengte, is de nieuwe uit Breda afkomstige keeper Jaap van Montfort. Ook de terugkeer van Niels van Straaten, tweelingbroer van Pieter is bijzonder. Hij verliet hdm vorig jaar om bij Qui Vive in de hoofdklasse te kunnen spelen. Nu de heren van hdm ook deze status hebben is het mooi dat hij weer terug is.

businessclub nieuwe stijl

Tot slot was het Frank van den Heuvel die de ‘hdm businessclub nieuwe stijl’ lanceerde en wist te vertellen wij komend jaar van de hdm businessclub kunnen verwachten.

Het sluitstuk was een groepsfoto met H1, D1, de begeleiders en de mini’s. Oh ja, natuurlijk nog even handtekeningen scoren van onze hockey-helden. Het beloofd een mooi jaar te worden met zoveel inspiratie bij hdm!

 

FOTO'S BESTELLEN 

FOTO'S BESTELLEN