HGC wint nipt van Pinoké

De hoofdklasse teams spelen vandaag opnieuw op de finaledag van de 10e ABN AMRO Cup. Op veld 2 van HC Rotterdam is de strijd tussen HGC en Pinoké. Je mag ook zeker spreken van een stijd, de punten vielen niet vanzelf. In het spel zag je dat HGC in aanvang niet echt effectief waren in het bereiken van elkaar. Veel onnodig balverlies op de cruciale momenten. Terwijl bij Pinoké de machine bijna smetteloos draaide. Mooie spelopbouw en doeltreffend samenspel. Na tien minuten kwam daar het eerste veld doelpunten uit.

Nog net langszij

Het doel bij HGC bleef schoon maar het tegendoelpunt wilde maar niet vallen. In de rust wist coach Jan Jorn van ’t Land de mannen aan te drijven om er meer bovenop te zitten en Pinoké niet de ruimte te geven die ze tot nu toe steeds kregen. Dat resulteerde vlak voor het eindsignaal in een prachtige treffer. Shoot-outs moesten de uitslag bepalen. Daarbij werd de vechtlust van HGC beloond en wonnen deze partij.

 

KLIK HIER OM FOTO'S TE BESTELLEN

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER