Hdm krijgt les bij 10e ABN AMRO Cup

Vandaag spelen de 12 heren hoofdklasse teams opnieuw op de 10e ABN AMRO Cup. Op veld 3 van HC Rotterdam mag hdm het opnemen tegen Bloemendaal. In de twee eerdere speelrondes bleef hdm zonder punten. Het team van Ronald Huges weet maar al te goed dat er nog een hoop moet gebeuren om mee te kunnen komen in de hoofdklasse.

Weinig effectief

Het eerste kwart van de wedstrijd had, de nieuw aangetrokken keeper uit Breda, Jaap van Montfort het wel heel erg druk. Met een hoge effectiviteit wist het team in de oranje shirts de cirkel steeds opnieuw binnen te dringen. Hdm kwam niet aan spelen toe en het zou op deze manier een uitslag worden zoals gisteren. Toen werd met 5-1 verloren van Den Bosch. Het was vooral verdedigen en af en toe uitbreken.

Puntloos

Natuurlijk waren er ook kansen, maar het puntental voor Bloemendaal liep op tot 3, twee uit veldpunten en één door een strafcorner. Vlak voor het eindsignaal wist hdm gelukkig de eer te redden door eenmaal te scoren. Na drie speeldagen ging hdm dus puntloos naar huis, maar met voldoende leerstof om de komende tijd zichzelf te gaan verbeteren. Er werd over het geheel niet eens slecht gespeeld, maar het gebrek aan ervaring op dit niveau kan alleen maar door veel speeluren worden ingehaald.

 

KLIK HIER OM FOTO'S TE BESTELLEN

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER