MD3 maakt vliegende start

Het was een prachtige start van het seizoen op Sportpark Duivesteijn in Leidschendam. Hdm meisjes D3 maakte in een oefenwedstrijd tegen Cartouche een super goede indruk en zette een prachtige score op het bord. Ouders konden tevreden zien hoe hun dochters ondanks een hele nieuwe teamsamenstelling al heel goed konden samenwerken en overspelen.

Het spelverloop was wel meteen iets om van te leren, bij rust stond hdm in de ‘veilige zone’ met 3-0 voor op Cartouche. Na de rust werd daar nog een vierde punt bijgezet. Maar het leek wel of het team uit Leidschendam toen pas uit de startblokken kwam, binnen tien minuten scoorden ze 3 keer! Met een 3-4 voorsprong werd het toch weer even spannend. Maar de blauw-witte meisjes pakten dat heel professioneel op en passeerden de doellijn van Cartouche nog twee keer.

Niet alleen het spel was mooi ook de sfeer zat er meteen goed in. Het belooft weer een mooi sportjaar te worden voor hdm MD3, hou ze in de gaten! Dat deed Saar (een van de teamhonden) ook.

Dank aan de coaches Laurens en Jim en aan teammanager Sandra!

 

KLIK HIER OM FOTO'S TE BESTELLEN

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER