Hdm MA1 haalt landelijk

Were Di uit Tilburg HC hdmMeisjes A1 moest vandaag minimaal één punt halen tegen Were Di om landelijk te halen. Bij het vorige treffen tegen de speelsters uit Tilburg werd gewonnen, al was het toen maar met 1 punt verschil [3-4].

Met een kleine vertraging werd het fluitsignaal gegeven voor deze wedstrijd met gewicht. De meisjes in blauw-wit wisten meteen veel druk te leveren. Er werd goed vooruit gespeeld bij rust was het resultaat daarvan al 3-0.

Slotfase onnodig spannend

Na de rust zakte de thuisploeg een beetje in, er werd niet meer zo strak en effectief gespeeld. Dat gaf de dames uit Tilburg moed en vleugels. Daardoor werd het in de slotfase toch nog onnodig spannend omdat Were Di steeds dichter naderde op een gelijkmaker. Gelukkig keerde op tijd de inzet en kwamen er weer prachtige kansen waarvan er twee werden benut. Hierdoor is hdm als tweede in de poel geëindigd en speelt het landelijk in de competitie. Gefeliciteerd!