Mooie reeks hdm MD1

HGC hockey wassenaar HC hdmVandaag op sportpark Groenendaal van hdm een treffen met de buurmeisjes. De speelsters van hdm versloegen vorige week regio genoot Leiden met 0-5, maar herhalen ze dit ook vandaag tegen de Gazellen?

Snel in de wedstrijd

Al vrij snel in de wedstrijd wist de thuisploeg de keepster van HGC, die overigens prima werk leverde, te passeren. Er werd in deze wedstrijd door beide teams fanatiek maar heel sportief gespeeld. Hierdoor waren er over en weer voldoende kansen en ook aardig wat ‘net geen doelpunten’.

Opnieuw drie punten

De hdm coach Julia Remmerswaal volgde het spel nauwlettend en stuurde indien nodig een beetje bij. Het was een prachtige wedstrijd om naar te kijken en ook vandaag sleepte de blauw witte meisjes weer drie punten naar binnen door deze match met 3-1 te winnen.