https://www.hcrotterdam.comHC hdmHdm JA1 in stevige strijd met Rotterdam

We zagen in deze wedstrijd heel veel grondwerk: spelers van Rotterdam die bijna letterlijk de hoek in werden gedrukt en zo weinig gevaar vormde. Niet echt spannend om naar te kijken, maar wel effectief. Uit zo’n moment ontstond dan wel vaak een heel rap aanval moment.

Energie en vechtlust

In de breedtesport zaal op de 5e etage van het Rotterdamse Topsportcentrum was het een mooi schouwspel, daarbij viel het wel op dat de energie van de Haagse jongens hoger lag dan de mannen in het wit. Dat was uiteindelijk ook  zichtbaar aan de resultaten. De eindstand van 3-1 gaf aan de ene kant aan dat de teams wel aan elkaar gewaagd waren, maar dat hdm door de vechtlust echt de bovenliggende partij was.

Aanval of verdediging

Het was niet alleen de aanval, ook de verdediging zat goed dicht bij hdm. Aan het einde werd alles ingezet om de voorsprong niet op het laatste moment uit handen te moeten geven. De andere wedstrijd vandaag tegen Cartouche JA1 werd met 2-6 gewonnen. In het klassement staat hdm op de tweede plaats achter Victoria.

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER