Kampong HockeyHC hdmHdm D1 overtuigd niet tegen Kampong

In het Topsportcentrum Rotterdam toonden de Haagse dames niet het vuur en spektakel waar iedereen op zat te wachten. Het duel tegen Kampong kende alleen in de eerste helft na een minuut of zes een treffer door hdm. Deze was van de hand van Pien van Nes door het benutten van een strafcorner.

Favoriet

Voor de rest zagen we een partij die alleen bij vlagen het bevlogen team toonde. Hdm was duidelijk favoriet in deze zaal competitie en er werd veel verwacht van deze partij, maar het bleek voor beide teams toch een lastige dag. Kansen waren er zeker, maar een treffer wilde aan beide zijden niet vallen. Het bleef bij dreigen en aftasten.

Eindspanning

Voor de grote groep hdm fans, die in het Topsportcentrum van zich lieten horen, werd het toch nog billenknijpen. Met nog een minuut op de klok werd aan Kampong een strafcorner toegekend. Deze werd gemist en hdm dacht al met juichen te kunnen beginnen. De scheidsrechter gaf tot verbazing van iedereen opnieuw een strafcorner. Gelukkig werd deze gestopt en was hdm toch door naar de finale.

Foto;s worden weergegeven via Oypo, daar zijn de foto’s ook te bestellen.