https://www.hctilburg.com/HC Klein ZwitserlandKZ zonder publiek en zonder tegenstander

Vandaag was het echt een beetje triest op het veld aan de Klatteweg. Het herfstachtige weer hielp al niet mee, maar zonder publiek en zonder tegenstander was er niet veel aan. Door problemen met corona en quarantaine gevallen had Tilburg via de KNHB om uitstel van deze wedstrijd gevraagd.

Lastig programma

De trainer had de wedstrijd dus maar omgezet in een ‘normale’ training. De dames van KZ waren wel teleurgesteld. “Je traint niet een hele week om dan op zondag weer te trainen”. Dit was al de tweede keer dat dit bij een wedstrijd van de steenbokken gebeurde. Het doorschuiven van de wedstrijd geeft een druk en lastig programma. Zo spelen de dames de komende twee weken 4 wedstrijden want daar zit ook de Goldcup tegen stadgenoot hdm nog bij.

Corona houdt alles dus behoorlijk in de greep.