https://www.hvvictoria.nl/https://www.hgc.nl/Victoria pootje gelicht in laatste minuut

HGC heeft zich in de competitie mooi naar een zesde plaats gespeeld. Het team van Victoria heeft daartegen nog geen enkel punt weten te bemachtigen in dit hoofdklasse seizoen. De verwachting is dus dat het geen grote klus wordt voor de Gazellen om ook nu weer drie punten bij te tellen.

Gelijk de rust in

Maar dat viel even vies tegen voor de thuisploeg. Victoria bepaalde zeker in de eerst helft volledig de wedstrijd. Veel druk, mooie acties, maar het was toch HGC die de score opende. Vlak voor rust werd het tegenpunt neergezet door Bente van Dijk. Dus waren de teams weer terug bij af, met een 1-1 stand.

Welverdiend

De buitenlandse HGC aanwinst Milagros Fernández Ladra scoort in de 46ste minuut. Het duurt dan ruim een kwartier, maar dan komt het team van Lennard Poillot welverdiend weer langszij door een treffer van Renée van den Brand. Zou dit het eerste punt worden in het klassement voor de Rotterdammers?.

Maar nee, in de laatste minuut weet Dirkie Chamberlain dit eerste punt aan Victoria te ontfutselen. Ze scoorde en hield daarmee de punten thuis met een 3-2 uitslag.