HC hdm

Blauwe hdm kaart digitaal

Iedere zaterdag bezoeken heel veel kinderen sportpark Groenendaal om allermooiste sport te beoefenen: HOCKEY. Of je nu uit of thuis speelt, je hebt altijd een tegenstander. Natuurlijk wil je hoog eindigen en kom je om te winnen, maar eigenlijk is iedere wedstrijd er vooral voor bedoeld om op een leuke manier lekker te hockeyen.

De commissies Sportiviteit en Respect heeft ooit de blauwe kaart naar het hockeyveld gebracht. Als tegenhanger van groene, gele of rode kaarten. Met die blauwe kaart is een team in staat om heel zichtbaar een compliment te geven aan de tegenstander. Heel veel uitspelende teams hebben afgelopen jaar een blauwe kaart ontvangen. Met Sportiviteit en Respect heeft iedereen een mooi sport moment en blijft het leuk voor iedereen.

Frank van der Leer en Arjan Offerhaus ‘in de blauwe kaart’

Zaterdag was er op hdm een digitale versie van de blauwe kaart. Spelers werden uitgenodigd om door een hele grote blauwe kaart naar hun tegenstander een positieve videoboodschap over te brengen.

Het was heel erg leuk om te zien en te horen. Voorafgaand de video-blauwe-kaart werd ook nog een foto gemaakt en die zie je hieronder. De commissie Sportiviteit en Respect bedankt iedereen voor de leuke medewerking. Dank aan Arjan Offerhaus.

Het artikel op de hdm site is hier terug te vinden

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER