HC hdm

Nieuwe velden voor hdm

Het was 15 september een mooi openingsfeest op sportpark Groenendaal. Er werden maar liefst 3 nieuwe velden geopend door sportwethouder Richard de Mos. Twee watervelden in plaats van de oude zandvelden en een extra veld om de grote groep hockeyers voldoende ruimte te bieden. Totaal liggen er nu 6 kunstgrasmatten bij hdm, weer genoeg om de ruim 2000 leden in breedte- en topsport de ruimte te geven.

Hoofdsponsor

Ook niet onbelangrijk in deze tijd was het moment waarop de Rabobank haar sponsorcontract met deze Haagse hockeyclub voor drie jaar verlengde, hiervoor kwam de heer Harry Wientjens, directeur Rabobank Den Haag, het contract ondertekenen. Aan het laantje bij hdm werd een “Walk of Sports” aangelegd door de Rabobank. De zes foto’s geven een mooi beeld van de breedte van deze Haagse hockeyclub.

Heren 1 en Dames 1

Hoewel de competitie al weer een paar wedstrijden achter zich heeft, presenteren ook de teams van Heren 1 en Dames 1 zich voor de club en de pers. Met een nieuwe look door een andere kledingsponsor zijn de dames en heren weer klaar voor een spannend seizoen. De dames spelen in de Hoofdklasse en de heren komen uit in de Promotieklasse. Wedstrijden op zondag zijn gratis te bezoeken en het programma is te vinden op www.hdmonline.nl.