Wapenschouw hdm – Klein Zwitserland 2017

Vandaag weer op de velden van hdm (en KZ) de jaarlijkse wapenschouw tussen hdm en Klein Zwitserland. Dit is de start van het seizoen waarbij de beide clubs laten zien waar ze mee gaan komen de komende periode. Op Sportpark Groenendaal was het vooral een gezellige mix tussen speelplezier en competitie. Overal zag je KZ en hdm op het veld. Een klassieke mix van kleuren die best goed bij elkaar lijkt te passen. Maar niet als er gewonnen moet worden!

Fatsoenlijk

Gelukkig zijn we er allemaal van bewust dat we het samen leuk moeten maken, maar om dat nog even in herinnering te krijgen lagen er flyers voor alle coaches, managers, scheidsrechters, spelers en ook voor het publiek: “fatsoenlijke taal is heel normaal”. Misschien halverwege het jaar nog maar eens zo’n flyer😁.

Tot slot nog een paar foto’s van meisjes A1 hdm – Rotterdam MA1, gewoon omdat het zo gaaf is om te zien.

 

FOTO'S BESTELLEN 

FOTO'S BESTELLEN