Hdm verliest van strijdlustig Victoria

Het is de hockeyers van hdm niet gelukt om Victoria in twee wedstrijden af te troeven.

Na een bloedstollend einde bij het vorige treffen met Victoria in Rotterdam staat vandaag de return in de play-offs op het programma.

Het fluitsignaal klonk om 15.00 uur en de temperatuur was In de schaduw al 30°C, een hele opgave om vol gas te gaan op het zonnige hdm veld. Victoria was dat wel van plan en met de uitslag van 1-2 is duidelijk hoe de verhouding lag, Victoria was vandaag toch de sterkste.

Het hdm-publiek zag een heel verdedigend spel van hdm en een aanvallend Victoria, die na 15 minuten de keeper van hdm wisten te passeren vanuit een strafcorner. Voor de rust was het dezelfde Joost Wilmink die een tweede strafcorner verzilverde voor Victoria.

Samenspel

Na de rust hield het publiek het hart vast en zag je de spelers van hdm steeds doelgerichter gaan spelen, als hdm de kracht en het samenspel van de laatste 10 minuten de hele wedstrijd hadden laten zien, was Victoria zonder punten naar huis gegaan. Het spel werd nog wel beloond met een mooi veldpunt door Lennart Kallenberg, maar de tijd was te kort om gelijk te komen of te winnen.

Nu moeten de mannen van coach Ronald Hugers morgen nogmaals aan de bak om te laten zien of de kracht hebben om dit te keren en of ze klaar zijn om te promoveren.

Bestel je hockeyfoto's van hockeyshoot via oypo

FOTO'S BESTELLEN Onderstaande foto’s zijn te downloaden en te bestellen als print, canvas, mok of telefoon-hoesje.

 

FOTO'S BESTELLEN