Hdm wint eerste play-offs wedstrijd van Victoria na bloedstollende shootouts

De hockeyers van hdm zijn de play-offs in de overgangsklasse goed begonnen. In Rotterdam werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Victoria.

Op Hemelvaartsdag was het eerste treffen in de play-offs van de overgangsklasse heren. Na een nipte winst vorige week op Zwart-Wit kwam het eerste herenteam van hdm donderdagmiddag in de play-offs uit tegen Victoria die ook als tweede eindigden in hun poule. Het veld van het Rotterdamse Victoria was het toneel voor het eerste treffen tussen beide elftallen. Voor coach Ronald Hugers van hdm een bijzondere wedstrijd. Na vijf jaar coach van Victoria, stapte hij vorig seizoen over naar het eerste team van hdm.

Dartée

De spelers leken het spel een beetje af te tasten. Acties over en weer, kansen aan beide zijden, maar niet echt met bezieling. Dat ze met 0-0 de rust in gingen was niet vreemd. Pas aan het einde van de tweede helft veranderde dat toen hdm een strafbal kreeg. Kieran Dartée sloeg deze prachtig langs de keeper van Victoria. Maar binnen een paar minuten scoorde Victoria aan de andere kant en stond het weer gelijk. Het eindsignaal klonk bij een 1-1 gelijkspel.

Shoot-outs gaven de beslissing van deze wedstrijd. Daarbij was keeper Joey Fontaine in topvorm en ging hdm met de winst naar Den Haag. De tweede wedstrijd is komende zaterdag op het veld bij hdm.

Bestel je hockeyfoto's van hockeyshoot via oypo

FOTO'S BESTELLEN Onderstaande foto’s zijn te downloaden en te bestellen als print, canvas, mok of telefoon-hoesje.

 

FOTO'S BESTELLEN