Hdm = Hurricane Dare Masters

De naam hdm heeft vandaag een andere betekenis gekregen. In de derde wedstrijd in poule A stond de Engelse club East Grinstead op het progamma

Wat een groei hebben de dames van hdm in deze competitie doorgemaakt, na één gelijkspel tegen Sumchanka en de mooie winst op Campo Villa de Madrid gaven ze vandaag het team uit zuid Engeland ervan langs. Als een wervelwind vlogen ze over East Grinstead heen. Het Engelse team kon alleen de schade maar beperken tot 5-0, maar konden absoluut geen vuist maken tegen dit megga team van Ivar Knötschke. De vechtlust, durf en het plezier straalde ervan af.

De nul gehouden

Het totaal van 5 doelpunten voor hdm kwam twee keer voor rekening van Margot van Hecking Colenbrander, een strafbal en strafcorner door Pien van Nes en ook Nina van der Marel kon er vandaag een strafcorner in jagen. Tot slot nog even op de foto met de geweldige supporters, een interview met Peter van Hockey.nl (film werd gemaakt door Sjoerd) en daarna gereed maken voor de halve finale tegen Minsk.