Hdm gaat vol gas

Wat kan er een verschil zitten in twee wedstrijden op één dag. Het eerste treffen tijdens de EuroHockey Indoor Club Cup was er niet een om lang bij stil te staan. Deze wedstrijd zal daarin tegen nog lang in het geheugen blijven. De vonken vlogen er aan alle kanten af en het team uit Madrid kon ondanks het temperament tot de laatste minuut geen weerstand bieden aan de Haagse dames.

Kansen goed benut

Het blauw witte team kwam in eerste instantie op achterstand, maar gelukkig was Pien van Nes nu wel in vorm en maakte ze met een mooi genomen strafcorner de gelijkmaker. Het publiek wat de tribunes goed wist te vullen werd getrakteerd op mooie acties, geweldige kansen maar dit keer ook met resultaat. 1-3 was het bij rust. Daarna wist Pien van Nes een strafbal prachtig langs Maria Angelos Ruiz Castillo te krijgen voor de 1-4.

Vurigheid

Hdm liet zich daarna te veel meeslepen in de vurigheid van de Spaanse dames. Ze werden wat slordig. Madrid wist een strafcorner te benutten. Macha Sterk maakte in de slotfase met twee prachtige treffers er een mooie 2-6 overwinning van.