Finale NK Zaalhockey 5 februari 2017

Tijdens het NK Zaalhockey voor Reserve teams kwamen op zondag 5 februari maar liefst 3 teams van hdm in actie.

Twee hdm heren teams: H2 en H3 en hdm D2 zochten in Sporthal Margriet, Schiedam hun tegenstanders op. Heel anders dan het enorme NK spektakel in het Topsportcentrum de dag ervoor, was dit een kleinschalig gebeuren waar veel gezinnen en bekenden voor de aanmoediging zorgde. Een leuke dag met hele verschillende partijen. stevig spel, tactische opbouw, volledig weggespeeld, alles was aanwezig om er een mooie dag van te maken. Met als super resultaat twee Nederlandse Kampioenen voor hdm! Bij de dames was hdm D2 de sterkste en bij de heren was het hdm H3 die voor de derde keer op rij met de schaal naar huis ging!

ronde 1

Laren D2 – hdm D2 [0-4]
Groningen H2 – hdm H3 [2-6]
hdm H2 – Kampong H2 [1-3]

ronde 2: Amsterdam H3 – hdm H2 [1-3]

ronde 2: hdm D2 – HIC D2 [5-0]

ronde 2: hdm H3 – Push H2 [2-1]

kruisfinale: hdm H3 – hdm H2 [7-0]

kruisfinale: hdm D2 – Quick Stick D2 [3-1]

finale: hdm H3 – Kampong H2 [4-3]

finale: Tilburg D2 – hdm D2 [1-3]

prijsuitreiking