Zon gaat schijnen tijdens hdm Lentetoernooi

Het was koud en mistig zo rond de velden van hdm in Den Haag. Niet echt een lentegevoel zou je zeggen. Vandaag wordt er gespeeld met mixed teams; 2e jaars E, D-lijn en 1e jaars C. Jongens en meisjes door elkaar. Ieder team had dus van alles in huis. Dat maakte het wel erg leuk om naar te kijken. Heel veel ouders en spelers uit andere teams waren vandaag vrijwilliger, dat gaf nog eens een extra goed gevoel.

Alle spelers waren door middel van een enorme lijst ingedeeld in wel 32 teams. 16 teams per poule, onderverdeeld in 4 teams die tegen elkaar gingen spelen. 8-tallen op een half veld zonder keeper. Judith en Julia van de Lentetoernooicommissie hadden het super goed geregeld, inclusief de lunch.

Toen later in de middag ook nog het zonnetje doorbrak was het lente-gevoel kompleet. Omdat de finale wedstrijd van de 2e poule na verlenging nog steeds op 2-2 stond waren er uiteindelijk drie winnaars van deze geweldige-hdm-familie-hockey-dag!