HC Klein Zwitserlandhttps://www.hctilburg.com/KZ ontsnapt op het laatste moment

Vorige week wonnen de steenbokken de kelderkraker van Almere. Vandaag aan de Klatteweg de kans om nog verder los te komen uit die gevarenzone. Tilburg staat met slechts 1 punt verschil net onder Klein Zwitserland in het hoofdklassement. Alle reden om vandaag de punten in huis te houden.

In volle vaart

De mannen uit Tilburg zagen ook dat dit de kans was om van plek te wisselen met KZ. In volle vaart vlogen ze deze wedstrijd in. Miel van den Heuvel wist in het tweede kwart Tilburg op voorsprong te zetten. Het scorebord zou heel lang deze 0-1 stand weergeven. De teams waren enorm aan elkaar gewaagd. Tilburg leek meer problemen te hebben met deze druk en de arbitrage moest dat in dit geval ontgelden.

Slot offensief

Pas in de slotfase werden er punten toegevoegd aan deze prachtige strijd. Aki Käppeler benutte een strafcorner en de ploeg van Omar Schlingemann was weer langzij. Dat mocht echter maar een paar minuten duren toen Sander Visser de Tilburgers weer op voorsprong zette. Zou het team van Jeroen Delmée dan toch de punten mee naar Brabant nemen? Nee het liep toch anders. Het was opnieuw de nummer 14 zijn van Klein Zwitserland die alles weer in evenwicht bracht. Met een 2-2 eindstand blijft alles gelijk, ook de stand in de Hoofdklasse voor beide teams.