https://voordaan.nl/hockey foto hdm

Hdm loopt stuk op taai Voordaan

Op het Haagse veld was vandaag het team van Peter Jonker op bezoek. Voordaan is zo’n team die het de tegenstander enorm lastig kan maken. Dat was ook vandaag het geval.

Na een kwartier spelen wist Gijs van de Wallen de openingstreffer te maken. Vlak voor rust kwam de gelijkmaker door een strafbal die aanvoerder Adriaan Stolk langs de Haagse keeper schoot.

In de tweede helft ging het en op gelijke wijze aan toe. Harde strijd met een reeks aan strafcorners over en weer. Het was opnieuw Voordaans aanvoerder die met zo’n strafcorner succes had. Lange tijd keek het team van coach Erik van Driel tegen een achterstand aan. Met nog zo’n acht minuten op de klok maakte Thur Stadelmaier de pijn nog even groter: 1-3.

Hdm moest echt alles uit de kast trekken en dat deden ze ook. Vlak voor het eindsignaal was het Boris Burkhardt die een strafcorner benutte, maar er was te weinig tijd om de wedstrijd nog te buigen. De eindstand werd 2-3.