HC Klein ZwitserlandKZ geeft tik aan koploper Rotterdam

De eerste helft van deze wedstrijd was er één om bij in slaap te vallen. Of om vast een goed glas bier te pakken. De zon scheen er goed voor aan de Klatteweg in Den Haag. Er gebeurde niet veel en wat er gebeurde was van een niet al te hoog caliber. Pas zo’n 6 minuten voor de rust wist de nummer 7 van KZ, Meike Tjabberinga een punt te zetten op het scorebord. Dat gaf wat beweging in de brouwerij, met 1-0 de rust in.

Kirsen Ender scoort dubbel

Rotterdam moest toch wat gaan doen, er werd behoorlijk opgeschakeld zo in de tweede helft. Dat kon niet voorkomen dat er binnen zeven minuten na de rust KZ het saldo wist te verdubbelen en twee minuten voor de eindtijd werd er voor KZ opnieuw prachtig gescoord door Kirsen Ender. De pot eindigde dus in 3-0.