HC hdmhttps://schaerweijde.nl/De eerste slag is voor Den Haag

Bij de start van de competitie komt Schaerweijde op bezoek bij hdm. Daar heeft de uitploeg geen goede herinnering aan overgehouden. Hdm bleek op alle fronten de bovenliggende partij. Goed verdedigend werk aan de kant van de blauw witte zorgde steeds weer voor een moeizame aanval voor de mannen uit Zeist.

Puntje meer

Daarbij was naast een mooie treffer door Yorben Fontaine ook nog een knalharde strafcorner door Kieran Dartée. Dit was net even een punt teveel voor de enige treffer door Pieter-Jan Voerman van Schaerweijde. Gezien de gezichten na afloop waren ze vanuit Zeist toch met hele andere plannen naar de residentie gekomen.

De eerst drie punten zijn dus door het team van coach Erik van Driel naar binnen geknokt. Want ondanks het resultaat was het geen makkie geweest.