hdm H1 – Phoenix H1 [5-1]

Met een derde plaats in poule A van de Overgangsklasse had hdm H1 vandaag maar één taak om hun plek in de play-offs te kunnen realiseren: winnen! Het is verrassend hoe coach Ronald Hugers dit jonge team al in korte tijd op dit niveau heeft weten te brengen.

De wedstrijd ging meteen met de bekende gretigheid van start maar hdm liep tegen een forse weerstand op. De mannen uit Zeist lieten zich niet onder de voet lopen. Na ruim 15 minuten had hdm dan toch de openingstreffer. Dat was van korte duur, want na een minuut wist Phoenix er 1-1 van te maken. Daarna kwam er grote dreiging op de helft van hdm en was het blauw witte team vooral aan de verdedigende hand.

Na de rust werd hdm steeds krachtiger en zag je dat Phoenix steeds minder kon betekenen. In een mooi tempo liep het op naar een 5-1 eindstand en zijn de mannen van hdm weer een stapje dichterbij de play-offs. Volgende week is de uitwedstrijd Zwart-Wit H1 – hdm H1 die beslissend zal zijn in een definitieve plek bij de play-offs.

 

Bestel je hockeyfoto's van hockeyshoot via oypo

FOTO'S BESTELLEN Onderstaande foto’s zijn te downloaden en te bestellen als print, canvas, mok of telefoon-hoesje via deze link

 

FOTO'S BESTELLEN