2017-04-23 Laren D1 – hdm D1 [2-0]

Vandaag ben ik de dames D1 van hdm gevolgd naar de uitwedstrijd tegen LMHC. De dames uit Laren hadden wat te verliezen en wat goed te maken. Ze zijn in strijd om de 4e plek van Kampong over te nemen en bij het eerdere treffen in Den Haag ging Laren met 2-0 naar huis. Toch ontbrak het bij het team van Donald Drost in het begin aan vuur. In de eerste helft waren er twee mooie kansen voor hdm. Laren regelde wel twee strafcorners die echter niet werden benut. Vijf minuten voor rust werd er toch gescoord door Laurien Leurink. Na rust werd het spel heel anders. Laren wist waar de mogelijkheden lagen. hdm kreeg het zichtbaar lastiger maar wist toch prima stand te houden en waren zelfs een paar keer zeer gevaarlijk aanwezig voor het doel van Joyce Sombroek. Uit een strafcorner maakte Lieke van Wijk 2-0 wat ook de eindstand werd. Niet helemaal verdient, ging hdm met lege handen terug naar Den Haag.

Bestel je hockeyfoto's van hockeyshoot via oypo

FOTO'S BESTELLEN Onderstaande foto’s zijn te downloaden en te bestellen als print, canvas, mok of telefoon-hoesje via deze link