hdm D1 laat punten liggen in Bloemendaal

De uitwedstrijd van hdm bij Bloemendaal was een wedstrijd die mooi was om naar te kijken, maar het leverde uiteindelijk een teleurstellende 0-0 op. Daarmee waren met name de Haagse hockeysters niet tevreden, want de meiden van Erik van Driel hadden bij winst op kunnen klimmen naar de vierde plaats in de Hoofdklasse.

Beide teams hadden grote kansen, de strijd was, over en weer, sterk en fanatiek. Bloemendaal had een aantal mooie kansen en waren zeker in de eerste helft veel voor het doel van Julia Remmerswaal te vinden. De druk lag hoog. Maar ook hdm had binnen de cirkel een aantal prachtige mogelijkheden, maar die leverde niet het verlossende doelpunt op.

Een vreemd en vanuit Haags oogpunt vervelend moment was er bij de laatste aanval van hdm. Terwijl er meerdere aanvallers van hdm voor het doel van Bloemendaal stonden en het doelpunt op de stick van hdm lag, werd er afgefloten omdat de speeltijd er op zou zitten. Verbazing alom, zeker omdat de klok naast het veld nog 20 seconden aangaf!  De teleurstelling was af te lezen van de gezichten. Zo eindigde de wedstrijd zondag met een kater en een onbestemd gevoel; wat nou als die laatste aanval wel uitgespeeld had mogen worden?

Bestel je hockeyfoto's van hockeyshoot via oypo

Onderstaande foto’s zijn te downloaden en te bestellen als print, canvas, mok of telefoon-hoesje via deze link