Blauwe kaart voor IJssel ME1.

Vanaf vandaag delen de thuisspelende teams van hdm blauwe kaarten uit. Binnen hockey kennen we groene, gele en rode kaarten. Allemaal om aan te geven dat het spel niet eerlijk, te hard of onsportief wordt gespeeld. De blauwe kaart dient er juist voor om een positief signaal te geven: geef maar aan waarom het uitspelende team een kaart voor sportiviteit verdient. De wedstrijd eindige ondanks het goede spel in een behoorlijk verlies voor hdm. Maar naar afloop kreeg IJssel een blauwe kaart omdat er in het spel een onvrijwillige kopstoot had plaatsgevonden. De tegenstander had sorry gezegd en dat is sportief en respectvol.

hdm ME2 had vooraf nog wel wat te vieren omdat ze in het zaalseizoen ongekend goed gescoord hadden. Daar hoorde een felicitatie bij een een cadeau.

Bestel je hockeyfoto's van hockeyshoot via oypo

Onderstaande foto’s zijn te downloaden en te bestellen als print, canvas, mok of telefooncase via deze link