https://www.alecto.nuHC hdmHdm JB1 komt net te kort

De zaalhockey wedstrijd begon al niet echt lekker voor het team uit Den Haag. Binnen acht minuten stonden ze, ondanks het goede spel op 0-2 achterstand. Na een strafcorner voor Alecto kende de scheidsrechter een strafbal toe, die er niet door keeper van hdm uit kon worden gehouden. Zijn frustratie was duidelijk en de scheids vroeg of het wat minder kon.

Geknokt en gescoord

Het powerplay waar Alecto mee begon bracht het team van coach Peter Bak niet uit evenwicht. Er werd geknokt en gescoord. Drie minuten voor de rust ging de tweede treffer voorbij de keeper van de mannen in het geel. De nummer 15 van hdm bracht de stand een paar seconden voor rust op 3-3. Het zou dus na de rust helemaal opnieuw beginnen.

Punten blijven liggen

Drie minuten na de rust wast de eerste punt opnieuw voor blauw wit, Mats Dicke knalde de strafcorner in het net. Dat werd direct daarop beantwoord door Alecto, 4-4 uit eveneens een strafcorner. Zo ging het gelijk op, 5-4 uit strafcorner, 5-5 en vervolgens 6-5 door een prachtig doelpunt door de nummer 10. Zes minuten voor het eindsignaal werd het 6-6. Maar een veldpunt en een strafcorner brengt Alecto toch nog op 6-8. Ondertussen met vliegende keep weet hdm er nog 7-8 van te maken maar beseffen zich dat de punten zijn blijven liggen.